AIKIDO + JUDO + KARATE = JIUJITSU


Jiujitsu zelfverdediging en vechtsport:

Jiujitsu is de voorloper van Judo, Karate en Aikido, en combineert de technieken van deze 3 vechtsporten in één zelfverdedigings sport.

trainingen 3x per week in de sporthal van Berlare, einde Kerkwegel recht over de kerk

KAART tangu ryu Jiujitsu judo karate aikido BERLARE

Jiujitsu Self-defense - Martial arts - Vechtsport

DOJO SPORTHAL BERLARE.

De vechtsport en zelfverdedigings sportclub voor de regio Berlare, Overmere, Zele, Oudegem, Schoonaarde, Wetteren, Dendermonde, Lokeren, Wichelen, kalken, Laarne, Schoonaarde enz…

WAAROM zou je ZELF of je ZOON of DOCHTER JiuJitsu moeten laten beoefenen?

1/ OM HET LICHAAM TE ONTWIKKELEN IN KRACHT, UITHOUDINGSVERMOGEN EN LENIGHEID
Logo


Iemand die JIUJITSU beoefent zal leniger worden, een grote fysiek uithoudingsvermogen krijgen en sterker worden. Dit vooral door de stretch oefeningen en andere oefeningen tijdens de opwarming. Hij of zij zal meestal fysiek moe thuiskomen door de sportieve JIUJITSU inspanning wat alleen maar gezond is.


2/ OM TE LEREN VERDEDIGEN !

JIUJITSU is een echte ZELFVERDEDIGINGS sport tegen alle mogelijke AANVALLEN EN AANRANDINGEN rechtstaand en op de grond. Verdediging tegen wurgingen, schoppen, slaan, wapens zoals mes, pistool, geweer , matrak, wurgkoord enz.2/ OM REGELS LEREN RESPECTEREN, EN DISCIPLINE AN TE LEREN.

Tijdens de trainingen leert iedereen door de oude rituelen de regels te respecteren.
GROETEN naar de Sensei, groeten naar je tegenstander, luisteren naar de Sensei en hogere gordels, GROETEN op volgorde van gordel, geen schoenen op de tatami, PROPERE HANDEN EN NAGELS, KORTE NAGELS om je tegenstander of jezelf niet te kwetsen, RESPECT voor hogere gordels enzovoort.
Al deze regels zorgen ervoor dat de
JIUJITSUKA's leren omgaan met regels en discipline en ANDEREN LEREN RESPECTEREN.
3/ OM KARAKTER TE KWEKEN EN TE LEREN VOLHOUDEN.

Na regelmatig aan de JIUJITSU lessen deel te nemen, wordt bekeken of de JIUJITSUKA goed genoeg is om een hogere gordel te behalen. Dit belangrijke moment in het leven van een JIUJITSUKA vormt een bekroning voor het geleverde werk en laat hem ook inzien dat hij ernaar kan streven om zijn gordel te ruilen voor een hogere gordel als hij regelmatig aanwezig is op de trainingen en intensief meewerkt en traint.logo-2015_tengu-ryu_jiu-jitsu_Berlare c
4/ OMDAT JIUJITSU EEN BETAALBARE SPORT IS EN GESCHIKT VOOR IEDEREEN

JIUJITSU is een betaalbare sport en geschikt voor elke leeftijd, elk geslacht en elke gewichtscategorie. Het enige wat het kost is een kimono en het jaarlijkse lidgeld. In JIUJITSU proberen We proberen zoveel mogelijk binnen je gordel en leeftijdsklasse te trainen, en voor de rest moet je alleen je goed humeur meebrengen. JIUJITSU is ook een unieke kans om je fysiek uithoudingsvermogen te vergroten, leniger en behendiger te worden, en nieuwe mensen en vrienden te leren kennen.5/ OM KENNIS TE MAKEN MET EEN ANDERE CULTUUR

Wie JIUJITSU vechtsport zegt, denkt natuurlijk aan andere culturen. Aan JIUJITSU doen, is zich ook openstellen voor de cultuur uit het land van oorsprong. Alle technieken worden aangeleerd met respect voor de tradities en oude cultuur en afhankelijk van de leraar worden ze gevraagd bij hun Japanse naam of de Nederlandse vertaling daarvan. De jonge JIUJITSUKA traint dus ook zijn geheugen en leert snel dat met een heupworp O goshi wordt bedoeld zoals de leraar Jigoro Kano bijna 100 jaar geleden aanleerde.
Het GROETEN en het RESPECT voor de ander op elk moment van de training stamt ook uit de Japanse cultuur.
jiu jitsu zwarte gordel Berlare-Zele
6/ OM TE LEREN OMGAAN MET DE STRESS
Alle jonge JIUJITSUKA's kennen het gevoel … Die lichte spanning wanneer je voor een examen de mat op gaat en tegenover een tegenstander komt te staan. Dat gevoel kunnen ook de allerjongsten al ervaren, want ook zij krijgen de kans om zich te meten met een tegenstander onder het welwillend oog van de trainers en andere leden.


Sluit

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door op deze website te blijven stemt u in met het gebruik hiervan.


JiuJitsu
JiuJitsu is een vechtsport en zelfverdedigings sport die de verschillende technieken van JUDO, KARATE én AIKIDO combineert.
Deelnemen?
Een gratis kennismaking van 3 weken kan gevolgd worden vóór de inschrijving. Je hoeft hiervoor niet af te spreken maar komt gewoon naar de sporthal net voor de start van een training en je mag direct meetrainen gedurende 3 weken alvorens te beslissen om in te schrijven.


TRAININGSDAGEN

- MAANDAG van 19:00 tot 20:30 u >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

- DONDERDAG van 20:30 tot 22:00 u >> training alleen voor tieners (>14j) én volwassenen

- ZATERDAG van 16u30 tot 18u00 >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

meer info op http://www.tenguryu.beSitemap


CONTACT
Aangezien de Sensei’s buiten de trainingen ook nog ander werk hebben
(en’s avonds Jiujitsu trainingen geven in Berlare en Gent) kan u hen best bereiken VIA MAIL op ObscureMyEmail

Slider play pause