Jiu Jitsu in de wereld, demo's, wedstrijden en examens van andere jiujitsu clubs.

Japanse JiuJitsu & traditional JiuJitsu

vechtsport en zelfverdediging regio Berlare Zele Overmere Lokeren Dendermonde Wichelen Wetteren Kalken Laarne
JIU JITSU vechtsport?

Een VECHTSPORT en ZELFVERDEDIGING sport voor jongens en meisjes, dames en heren. Een vechtsport met de nadruk op verdediging tegen alle mogelijke AANVALLEN met de blote vuist, schoppen, met messen, matrak, pistool en AANRANDINGEN.


Judo, Karate en Aikido stammen eigenlijk af van het oude, traditionele Japanse JiuJitsu, waarbij telkens één tak van de sport verder werd uitgewerkt. Daardoor zijn later de aparte vechtsporten Judo, Karate en Aikido ontstaan.Het moderne JIU JITSU (jiujitsu, ju jitsu, ju jutsu) is nog steeds gebaseerd op het traditionele Japanse JiuJitsu.

Jiujitsu is een vechtsport & zelfverdedigingskunst waarin alle aspecten van
JUDO, KARATE en AIKIDO gebruikt worden. Bij JIUJITSU worden dus zowel de beenworpen, heupworpen, schouderworpen, vegen en controletechnieken van JUDO, de slagen, schoppen, stoot-, trap- en afweertechnieken van KARATE als de klemmen, ontwapeningen en afweertechnieken van AIKODO gebruikt, en dit voor verdediging tegen alle mogelijke aanvallen zoals: Verdediging tegen mes aanval, tegen matrak aanval, tegen geweren, pistolen, verdediging tegen meerdere aanvallers, verdediging tegen AANRANDING enz…. een echte ZELFVERDEDINGSSPORT dus.

TRADITIONAL JIUJITSU = de voorloper van JUDO, KARATE en AIKIDO.
de 3 vechtsporten worden gecombineerd in één vechtsport en zelfverdedigings sport


Sluit

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door op deze website te blijven stemt u in met het gebruik hiervan.


JiuJitsu
JiuJitsu is een vechtsport en zelfverdedigings sport die de verschillende technieken van JUDO, KARATE én AIKIDO combineert.
Deelnemen?
Een gratis kennismaking van 3 weken kan gevolgd worden vóór de inschrijving. Je hoeft hiervoor niet af te spreken maar komt gewoon naar de sporthal net voor de start van een training en je mag direct meetrainen gedurende 3 weken alvorens te beslissen om in te schrijven.


TRAININGSDAGEN

- MAANDAG van 19:00 tot 20:30 u >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

- DONDERDAG van 20:30 tot 22:00 u >> training alleen voor de groten: tieners (>14j) én volwassenen

- ZATERDAG van 16u30 tot 18u00 >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

meer info op http://www.tenguryu.beSitemap


CONTACT
Aangezien de Sensei’s buiten de trainingen ook nog ander werk hebben
(en’s avonds Jiujitsu trainingen geven in Berlare en Gent) kan u hen best bereiken VIA MAIL op ObscureMyEmail

Slider play pause