AIKIDO + JUDO + KARATE = JIUJITSU


Jiujitsu zelfverdediging en vechtsport:

Jiujitsu is de voorloper van Judo, Karate en Aikido, en combineert de technieken van deze 3 vechtsporten in één zelfverdedigings sport.

trainingen 3x per week in de sporthal van Berlare, einde Kerkwegel recht over de kerk

KAART tangu ryu Jiujitsu judo karate aikido BERLARE

Jiujitsu Self-defense - Martial arts - Vechtsport

DOJO SPORTHAL BERLARE.

De vechtsport en zelfverdedigings sportclub voor de regio Berlare, Overmere, Zele, Oudegem, Schoonaarde, Wetteren, Dendermonde, Lokeren, Wichelen, kalken, Laarne, Schoonaarde enz…

De hoge raad en het dancollege

Hoge Raad JiuJitsu LogoDe Hogere Raad voor Jiu Jitsu


Burgelman Jos 9de Dan Voorzitter

Van De Walle Pascal  7de Dan Ondervoorzitter


Verhamme Georges 8de Dan

Coene Marcel 7de Dan

Buysse Danny 7de Dan

Herssens Geert 5de Dan

  JiuJitsu hoge raad en dancollege
Doelstelling

   De Hogere Raad voor Jiu Jitsu probeert de verloedering van het Jiu Jitsu te stuiten door haar leden te informeren over de kwaliteit die op de markt beschikbaar is, zonder daar hoge financiële eisen tegenover te stellen. Zij wil een sterke halt toeroepen aan de commercialisatie en het winstbejag van sommige federaties, bestuurders en lesgevers. Jiu Jitsu in België is geen sport waarmee men in zijn levensonderhoud kan voorzien. Men moet dit dan ook niet proberen, en zeker niet op de rug van de beoefenaar. Jiu Jitsu mag geen kunst of sport zijn voor de gegoede burger alleen.  Wat gebracht wordt moet in de eerste plaats van uitzonderlijke kwaliteit zijn, zonder het respect te verliezen voor de vele vormen die het Jitsu rijk is. Jiu Jitsu mag geen ongecontroleerde ordinaire gevechtssport zijn. Het moet een technisch hoogstaande verdedigings- en budokunst zijn, die beoefend wordt door een sportmens in lichaam en geest. Discipline en respect voor de medemens mogen geen ijdele begrippen zijn.   

Werking
In tegenstelling tot diverse andere federaties bemoeit De Hogere Raad voor Jiu Jitsu zich niet met bestuurlijke aangelegenheden van de aangesloten clubs.

02-2002-federale_training_yawara-ryu-Gent.
De Hogere Raad voor Jiu Jitsu heeft geen inzage in examens die in clubverband worden afgenomen. Wel eist ze van al haar lesgevers dat ze hun leden voldoende kunnen motiveren en begeleiden. Ze moeten hun leden laten evolueren evenredig met hun talent, zodat deze Jitsu kunnen brengen van zeer hoog niveau. Ze moeten zo het uiteindelijke doel, een Dan-graad,  kunnen bereiken. De Raad behoudt zich het voorrecht alvorens een club te laten aansluiten en met het oog op het bereiken van een hoog niveau van jitsu, een onderzoek in te stellen omtrent de club in kwestie en haar lesgevers. Wanneer dit positief is zal de Raad fier zijn de club op te nemen in haar organisatie.   
Contact
  
Clubs die belangstelling hebben voor aansluiting tot deze federatie kunnen contact opnemen met:
Burgelman Jos via info2 @ tenguryu.be (verwijderen spaties vooraleer mail-adres te gebruiken)
  

  
Werking
  
logo-2015_tengu-ryu_jiu-jitsu_Berlare d flexible

Het Dancollege neemt de Dangraden-examens af. Zij onderzoekt, controleert en bespreekt eveneens de aanvragen tot automatische graduatie alvorens ze eventueel toe te kennen. 
De collegeleden worden door hun onbetwistbare meesterschap en jarenlange ervaring bekwaam geacht om te oordelen over Jiu Jitsu in al haar aspecten. Zij zullen in eer en geweten objectief oordelen over het al dan niet toekennen van Dangraden. Ongebonden en onafhankelijk van welke invloed ook zullen zij souverein beslissen over de aan hen voorgestelde examinandi.


meer info op: http://www.tenguryu.be/ en http://www.jiujitsu-berlare.be


Het moderne JIU JITSU (jiujitsu, ju jitsu, ju jutsu) is een vechtsport & zelfverdedigingskunst die de technieken combineert van Judo, Karate en Aikido in de sporthal van Berlare.


Sluit

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door op deze website te blijven stemt u in met het gebruik hiervan.


JiuJitsu
JiuJitsu is een vechtsport en zelfverdedigings sport die de verschillende technieken van JUDO, KARATE én AIKIDO combineert.
Deelnemen?
Een gratis kennismaking van 3 weken kan gevolgd worden vóór de inschrijving. Je hoeft hiervoor niet af te spreken maar komt gewoon naar de sporthal net voor de start van een training en je mag direct meetrainen gedurende 3 weken alvorens te beslissen om in te schrijven.


TRAININGSDAGEN

- MAANDAG van 19:00 tot 20:30 u >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

- DONDERDAG van 20:30 tot 22:00 u >> training alleen voor tieners (>14j) én volwassenen

- ZATERDAG van 16u30 tot 18u00 >> iedereen: kadetten (9-14j), tieners én volwassenen

meer info op http://www.tenguryu.beSitemap


CONTACT
Aangezien de Sensei’s buiten de trainingen ook nog ander werk hebben
(en’s avonds Jiujitsu trainingen geven in Berlare en Gent) kan u hen best bereiken VIA MAIL op ObscureMyEmail

Slider play pause